Vi på fabriken vill ge dig det bästa när det kommer till kunskap, service och produkter/ maskiner som vi arbetar med. Vår ambition är att ge dig som kund de bästa behandlingar till bra priser.  När det kommer till vår tatueringsborttagning erbjuder vi dig fasta priser utan oväntade extrakostnader – till vad vi tror är marknadens bästa priser! Våra behandlingar vänder sig i första hand till dig som är minst 18 år, men du får göra Lash lift, trådning, brynplock/ form med målsman med första gången. Övriga undantag från 18 års regel för behandling kan förekommer men kontakta oss för en konsultation innan behandling.

Vi tycker mycket om barn, men många av våra behandlingar kräver full koncentration samt att vi har många kunder som vill få en vilsam lugn stund hos oss, därför önskar vi att endast vuxna skall vistas i salongen. När det kommer till PMU, kosmetisk tatuering arbetar vi i steril miljö så det är inte möjligt att ta med sällskap in i behandlingsrummet. Tack för visad hänsyn.

Avbokning/ avbokning på grund av sjukdom

Då tiderna är eftertraktade är det viktigt att du avbokar den tid du inte behöver. Eventuell avbokning sker senast 24 timmar innan behandling, därefter debiteras full kostnad. Avbokar du senare än 24 timmar på grund av sjukdom bokar vi en ny tid till dig. Den nya bokade tiden är ej av- eller ombokningsbar. Uteblir du en andra gång debiteras du hela kostnaden. Tack för att respekterar vårt yrkesutövande samt andra kunders önskan att få den tid du ej behöver.

Inte nöjd med behandling?

Är du inte nöjd vill vi givetvis att du kontaktar oss. När det kommer till fransar gör vi mindre gratis ändringar gällande design inom två dagar och om det blir synliga luckor får du en gratis minitouch up inom sju dagar efter ditt besök. Det är därför viktigt att du hör av dig till oss direkt om du inte är nöjd med någon av våra behandlingar så vi vet om det och kan hjälpa dig.

Öppettider

Vi har öppet när vi har bokningar. Vanligtvis måndag – fredag kl 9 – 20 och minst en helg i månaden, men fråga gärna – vi kan erbjuda senare kvällstider/ helgtider om du inte kan komma på annan tid. Vi har alltid öppet hela sommaren utan semesterstängt.

Telefontid för bokningar: måndag till fredag kl 9 – 19. Övrig tid går det bra att skicka SMS, så svarar vi så fort vi har möjlighet eller är åter på salongen.

Finansiering – samarbetspartner

Fransfabriken samarbetar med Medical Finance där du kan låna upp till 10 000 kr. Ansök redan idag här eller kontakta dem på 020 – 51 62 00 vardagar kl 08.00 – 17.00

Varmt välkommen till oss på Fransfabriken!

Sandra och Sofi

Maila oss!

Hej, skicka gärna ett meddelande till oss med namn och telefonnummer så hör vi av oss. M v h Sofi, Sandra och Marina